Led Lampen Groothandel

Gepubliceerd mrt. 31, 22
6 min read

Led Panelen Expert - Specialist

Let op dat de spots niet volledig onder water mogen raken. Maar dat mag voor in uw badkamer geen probleem zijn - dimmer. De hoogte van een LED inbouwspot Buiten de IP-waarde is de hoogte van de spot een belangrijke factor. Met de hoogte wordt de inbouwdiepte bedoeld. Om de inbouwdiepte te bepalen, dient u de ruimte tussen het verlaagde plafond en het echte plafond te meten.

Led Lampen Kopen? Groothandel Van EuropaTuinverlichting

Ons advies is om 2 mm speling te hebben tussen het spotje en het echte plafond. Ook de transformator (Heeft 2 mm speling nodig). Een trafo is maximaal 30 mm hoog. De diameter van LED inbouwspots Naast de inbouwdiepte is de diameter van belang. De diameter van een spot is de lengte van de rechte lijn die kan worden getrokken van de ene naar de andere kant van de spot.

Led Panelen - Groothandel In Led Verlichting

U wilt de huidige spots vervangen door nieuwe, dus zal de diameter gelijk moeten zijn of in ieder geval niet kleiner dan van de huidige spots. De inbouwmaat van inbouwspots LED Als u wilt weten hoe groot u het gat moet zagen waarin de spot komt kijkt u naar de inbouwmaat van een spot.

Wattage en lumen per LED Wattage geeft aan hoeveel stroom dat een spot verbruikt. Aan het aantal lumen kunt u zien hoeveel licht dat een spot uitstraalt. Kijk dan ook naar het aantal lumen als u uw huidige spots wilt vervangen door LED spots. Hieronder vindt u een afbeelding waarop u de wattages kunt vergelijken.

Toepassingen Led Verlichting

Zoals u kunt zien geeft LED van 3 watt heeft net zoveel licht als halogeen van 18-25 watt. Dit bevestigd nog maar eens hoe energiezuinig LED is! Lichthoek Het is moeilijk te bepalen hoeveel graden de lichthoek moet zijn. Het is afhankelijk van de grootte van de ruimte, hoeveel spots u wilt, waar u de spots wilt monteren en hoeveel licht u nodig heeft (LED panelen).

In de badkamer heeft u meer licht nodig. De meeste LED spots hebben een lichthoek tussen de 36 en 45 graden. In ons assortiment hebben merendeel van de plafondspots een lichthoek van 36 of 45 graden. Maar mocht u 60 graden willen is dat bij ons ook mogelijk. LED grondspots voor in de tuin zijn er zelfs met een lichthoek van 120 graden.

Inbouwspotjes

Zo bepaalt u zelf de sfeer in uw huis! Er zijn verschillende manieren om de LED spots te dimmen. Wilt u de spots binnen monteren in bijvoorbeeld uw woonkamer, slaapkamer of badkamer, dan is de meest gebruikelijke manier om de spots te dimmen met een LED draaidimmer. Onze LED inbouwspots dimbaar zijn van topkwaliteit (TL armatuur).

Wat is een LED inbouwspot? Een LED inbouwspot is een verlichtingsarmatuur dat ontworpen is voor gebruik in inbouwbehuizingen, die gevormd worden door een opening in het plafond te snijden en er een doosvormige behuizing omheen te schuiven. LED panelen. In dit type licht straalt een geïntegreerde LED lichtbron energie uit die weerkaatst wordt op een reflecterend oppervlak, een reflector.

De Led Groothandel

Ze krijgen hun naam omdat het licht naar beneden, naar de vloer, wordt uitgestraald. LED downlights zijn er in twee hoofdsoorten: met een ingebouwde reflector en zonder. De belangrijkste functie van een LED downlight is gericht licht geven. Dit betekent dat het licht in een bepaalde richting wordt uitgestraald, in tegenstelling tot omnidirectioneel licht dat in alle richtingen straalt.

Welke soorten LED inbouwspots zijn er? Bij 123Lampenshop vind je LED inbouwspots in drie verschillende kleuren – Zeer warm wit is perfect voor de horeca, woningen en andere sfeervolle ruimten. – Warm wit is goed voor algemene ruimten en keukens. – Koel wit is de ideale lichtkleur voor werkomgevingen. Bij inbouwspot behuizingen moet je zelf een lamp kopen.

Led Armaturen Online Bestellen

De lichtkleur hangt in dit geval af van de spot die je kiest. Wat zijn enkele van de voordelen van LED inbouwspots? De grootste voordelen van LED inbouwspots zijn dat ze beduidend minder energie verbruiken dan traditionele lichtbronnen en dat ze een veel langere levensduur hebben. LED’s flikkeren ook niet, wat voor sommige mensen irritant kan zijn, en ze bevatten geen schadelijke stoffen.

Ze geven minder warmte af dan traditionele inbouwspots , waardoor ze comfortabeler zijn om in de buurt te zijn. Ze hebben een langere levensduur dan traditionele downlights, zodat je ze minder vaak hoeft te vervangen - Ledpaneel groothandel. Ze zijn er in allerlei verschillende lichtkleuren, zodat je er een kunt kiezen die het beste bij je past.

Groothandelinled Is Uw Partner In Led

Als je een energiezuinige en betaalbare manier zoekt om je huis of kantoor te verlichten, dan zijn LED inbouwspots misschien de perfecte oplossing voor jou. Om meer te weten te komen over deze opwindende nieuwe technologie, bezoek je vandaag nog 123Lampenshop. Wat zijn de kenmerken van LED inbouwspots? De LED inbouwspots van 123Lampenshop zijn vrijwel allemaal dimbaar.

LED inbouwspots zijn erg stijlvol. De subtiele LED inbouwspots voegen echt iets toe aan je woondecoratie. Je kunt ze benuttigen als primaire verlichting, maar bijvoorbeeld tevens om een kunstwerk te ‘highlighten’. De LED inbouwspots zijn bondig in de meeste gevallen en genoeglijk ingebouwd. Of het nu in de badkamer is of in de woonkamer, of zelfs een kantoortuin: de LED inbouwspots behoren maximaal (LED panelen).

Dimmer Led

LED inbouwspots horen bij zich feilloos aan op uw interieurstijl (LED strips). Vanzelfsprekend staan wij met alle amusement tot uw dienst als u hier hulp bij nodig heeft. Ook voor vragen over welke LED inbouwspots nu het beste aansluiten bij uw woon-, werk- of kantoorwensen staan wij voor u klaar. LED inbouwspots: Sfeervolle verlichting Ben jij op zoek naar krachtige, heerlijke verlichting die niet alleen verantwoord is voor jou, maar tevens voor onze planeet? Verlichting met een lange levensduur en mede ook nog eens praktisch? Dan biedt LED Verlichting uitkomst.

Led SpotsDimmer

Dit verwijst naar de hoeveelheid die door een downlight verlicht wordt - kantoor verlichting. Hoe smaller de lichtbron, hoe gerichter de verlichting wordt. In de meeste gevallen is dit minder dan 40 graden/40D, wat betekent dat je lichteffect alleen van dichtbij duidelijk op een bepaald voorwerp te zien zal zijn. Om hele kamers te verlichten met LED inbouwspots, raden we aan downlights te kiezen met middelhoge of brede stralen : De kleur van het licht wordt gemeten in kelvin (K).

Noodunit Voor Led Panelen Of Led Spots

Het is belangrijk de juiste kleurtemperatuur te kiezen voor het effect dat je wilt bereiken. Een warmer licht doet een kamer gezelliger aanvoelen, terwijl een koeler licht de indruk wekt wakkerder te zijn : LED downlights kunnen gedimd worden om verschillende stemmingen en effecten te creëren. Dit gebeurt door het vermogen van de lamp te regelen, in plaats van de spanning zoals bij traditionele armaturen (inbouwspots).

Het licht wordt over een groot gebied verspreid en verlicht een hele muur of schilderij (tot 40°/40D). : Ideaal voor het verlichten van specifieke voorwerpen met precieze verlichting van het doelgebied (tot 10°/100D). LED inbouwspots zijn een efficiënte, duurzame en veelzijdige lichtbron. Bij de keuze van de juiste LED inbouwspots voor je huis of kantoor is het belangrijk de stralingshoek van de armatuur te overwegen (LED strips 10 meter).

Noodunit Voor Led Panelen Of Led Spots

Led PaneelLed Tl


LED verlichting is inmiddels in voldoende uiteenlopende vormen leverbaar, waaronder als Inbouwspots LED. De inbouw LED spot is een juweel voor iedere ruimte, waarbij de mogelijkheden vrijwel onbeperkt lijken te zijn. En omdat LED verlichting zoveel langer mee gaat dan iedere andere conditie van verlichting, hoef je de inbouwspots niet steeds te omruilen.

Navigation

Home

Latest Posts

Mooie Industriele Uitstraling - Gietvloer

Published Nov 10, 22
6 min read

Lichtbron

Published Nov 06, 22
6 min read