Naambordje Voordeur Kopen? Goedkoop

Gepubliceerd apr. 09, 22
6 min read

Online Je Eigen Unieke Naambordjes Maken

Een emaille naambord mag niet ontbreken bij een klassieke woning. Van monument tot jaren 30 woning: een emaille voordeur bordje steelt de show. De klassieke emaille borden worden handmatig gemaakt. Naast onze klassieke naamborden hebben we ook een moderne versie emaille naamborden. Tevens hebben we een uitgebreide collectie straatnaamborden en losse huisnummers.

Hierbij kunt u eigen tekst invoeren maar is er sprake van een standaard tekst - Naamplaatje op maat. Bekijk de kleine emaille bordjes, al verkrijgbaar vanaf 19. 50 Euro! Handig voor toilet of kantoor. Voor een kleiner budget zijn er tevens "emaille look naamborden." Een email naambord is ideaal als voordeurbord. Het metalen naambord is voorzien van een glaslaagje.

HuisnummerbordjeEen Naambordje Bij De Deur? Keuze Volop!

Is uw naambordje ook aan vervanging toe? Voor iedereen die een nieuw en uniek naambord wil bij de voordeur of een leuke naamplaat met huisnummer zoekt, compleet gepersonaliseerd met afbeeldingen, foto of andere lettertypes, van rvs tot helder plexiglas. Wij hebben zeer veel soorten naamplaten dus voor iedereen is er wel wat te vinden, mocht dit voor u niet het geval zijn dan kunt u altijd een mailtje naar ons sturen met uw wensen en dan kunnen we samen kijken of we iets leuks kunnen maken wat bij u past (Naambordje voordeur kopen?).

Bedrijfsnaambord Met Logo

Nieuw in ons assortiment zijn de full color naambordjes, Door uitbereiding van onze machines hebben wij tegenwoordig de mogelijkheid om full color naamborden te maken. Hierdoor kunnen wij naambordjes maken met kleuren afbeeldingen maar kunnen wij ook foto's op het naambordje plaatsen. Levertijden en Werkwijze, Wij kunnen snel leveren omdat wij alle materialen ruim op voorraad hebben.

NaambordenCentrale

Address: Rokin 54, 1012 KV Amsterdam, Nederland
Phone: +31854012643
Email: info@naambordencentrale.nl
huisnummer bordje

Zo kunt u zien hoe het naambordje er uit komt te zien en kunt u alles controleren en eventueel aanpassen of fouten doorgeven. NAAMBORDJES Naamplaten Voordeurbordjes naamborden. Op het moment dat wij van u goedkeuring hebben op het voorbeeld zal het bordje in productie gaan en zal het over het algemeen 2 dagen later al bij u op de deurmat liggen.

Op het moment dat wij het pakketje afleveren bij Post NL krijgt u een track en trace code zodat u de bestelling kunt volgen. De meeste naambordjes zullen verstuurd worden als een brievenbuspakketje, en past dus door de brievenbus. Hiervoor hoeft u dus niet thuis te blijven. Helaas is de tracking van de brievenbuspakketjes niet altijd helemaal correct, maar in de meeste gevallen klopt het wel.

Naamplaatjes

Uitzondering op deze prijzen zijn de bedrijfsnaambordjes hier maken wij prijzen voor op aanvraag omdat dit niet altijd te vergelijken is met een standaard naambordje. Maar ook hiervoor hanteren wij zeer scherpe prijzen. Dus wilt u graag een bedrijfsnaambordje laten maken stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met uw logo of bedrijfsnaam en dan kunnen wij kijken of we er wat mee kunnen en wat de prijs daarvoor zal zijn.

Ook zijn er mogelijkheden om 2 plexiglasplaatjes voor elkaar te plaatsen waardoor de naambordjes meer diepte krijgen. Zoals hier is gedaan. De Rvs afstandhouders zijn volledig RVS en zullen dus niet roesten, Ze hebben een linkse draad wat wil zeggen dat los en vast draaien net anders om is dan u gewent bent.

De kleuren van de opdruk zijn hier terug te vinden. Naamborden & Signalisatie - Ontwerp je eigen naambord. Levensduur, Wij geven op al onze naambordjes 2 jaar garantie. De levensduur van de print is afhankelijk van meerdere factoren, Waaronder neerslag en voornamelijk zonlicht. Afhankelijk van waar uw naambordje hangt gaat deze langer mee. De naamborden hebben geen onderhoud nodig.

Naambord Rvs

In ieder geval niet boenen, dit veroorzaakt krasjes.

Naamplaatjes GraverenNaambord Zelf Maken Met Hout Of Andere Materiaalsoorten

Bekijk hier onze collectie moderne RVS naamborden die perfect passen bij elke voordeur. Ontwerp je eigen RVS naambordje online en bestel vandaag nog! Lasergesneden naambordjes gemaakt van Cortenstaal met een echt laagje roest! Prachtige roest naamborden bestel je voordelig en alleen bij Graveco. Zelf online ontwerpen en bestellen. Het mooiste houten naambord om buiten bij de voordeur op te hangen! Verdiept gegraveerd en voorzien van meerdere beschermlagen maakt dit houten naambord weerbestendig.

  • Naambord Melkveebedrijf
  • Graveerplaatjes
  • Luxe naamborden
  • Goedkope huisnummerborden
  • Amsterdamse School huisnummers
  • Naambord ontwerpen
  • Alles over graveren
  • Gedenkbordje
  • Naamplaatjes presentiebord

Op zoek naar een mooi naambordje van echt Plexiglas? Wij hebben het grootste assortiment Plexiglazen naamborden en leveren de beste service. Ontwerp je eigen naambordje zelf online. Een straatnaambord is een uniek en cadeau dat je kunt geven bij een jubileum, verjaardag of gewoon als decoratie! Wij maken de straatnaamborden in eigen werkplaats van echt metaal en brengen de letters er in het wit op.

Naambord Voordeur

Enkel en alleen een los huisnummer is maar niets! Wist je trouwens dat een huisnummer op een woning verplicht is én goed leesbaar moet zijn van de straat? Je kunt daarom op een naambord bij de voordeur ook een huisnummer én naam combineren. Zo vang je twee vliegen in 1 klap! Het moet natuurlijk wel zo zijn dat je naambord dat bij je voordeur hangt goed zichtbaar is vanaf de straat. Naambordjes voordeur. bedrijfsnaambord rvs.

Vooral bij hoekwoningen is het niet altijd goed te zien aan welke straat het huis nu precies ligt. Naast het huisnummer kan een naambordje dus een extra controle zijn. Je eigen naambord ontwerpen, Wij snappen heel goed dat iedereen een andere smaak heeft en daarom kun je zelf jouw eigen naambord online ontwerpen via de website.

Op deze manier kunnen wij garanderen dat je een perfect naambordje geheel naar jouw wensen zult ontvangen! Vele soorten naamborden, Zoals je hierboven kunt zien hebben wij vele honderden naamborden in ons assortiment die wij één voor één voor onze kanten op maat maken (Een Naambord Laten Maken. Wat Zijn De Mogelijkheden). Alle naamborden die wij verkopen zijn geschikt voor buiten, dus als je geen keuze kunt maken: kijk gerust de plaatjes door en bepaal zelf welk naambord jij het beste vindt passen om naast de voordeur op te hangen.

Naambordjes. Grote Keuze Naambordjes

Het ontwerp van jouw RVS naambord branden wij dus in het metaal zodat het er nooit meer uit gaat. Daarnaast is RVS een metaalsoort dat ongevoelig is voor roest en weinig onderhoud nodig heeft. Hierdoor kun je makkelijk vele jaren genieten van dit strak en moderne naambordje naast de voordeur.

Met onze krachtige laser snijden wij de letters en cijfers uit het staal. Als je het naambordje hebt opgehangen kun je dus de muur door de tekst zien! Wil je dat niet? Dan kunnen wij een zwarte achterplaat aanbrengen zodat de tekst zwart kleurt. En een bijkomend voordeel: dit Cortenstaal naambord hoef je nooit schoon te maken! Het is juist de bedoeling dat het gaat roesten, dus ideaal voor iedereen met weinig tijd.Zoals alle andere naamborden zijn ook deze geschikt om buiten te hangen naast de voordeur. Met behulp van een computergestuurde frees graveren wij het ontwerp van het naambord in het hout. Hierdoor blijft de natuurlijke uitstraling van het houd behouden én kunnen de letters nooit loslaten! Nadat wij het houten naambordje hebben gemaakt in onze werkplaats behandelen wij deze nog intensief met tenminste 3 beschermingslagen zodat het hout geschikt is voor buiten.

Navigation

Home

Latest Posts

Mooie Industriele Uitstraling - Gietvloer

Published Nov 10, 22
6 min read

Lichtbron

Published Nov 06, 22
6 min read