Woonbeton: Voordelen Van Een Gietvloer

Gepubliceerd dec. 23, 22
6 min read

Gietvloer Nijmegen

de volgende diensten voor u uitvoeren: Kortom, wij verzorgen uw woonbeton vloer van A tot Z. Heeft u een vraag over een bepaalde dienst of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op en realiseer uw woonbeton vloeren. The Concrete Factory wordt gekarakteriseerd als onderscheidend, innovatief en duurzaam. We zijn jong en willen Nederland laten zien dat woonbeton tal van mogelijkheden kent.

Deze producten voorkomen vlekken en vergeling van de bovenlaag en na eenmalige applicatie die een chemisch proces aangaat met kalk en cement en zodoende alle overgebleven poriën dicht. Hierdoor zijn uw zorgen voor tientallen jaren verdwenen. Dit alles passen we al 10 jaar toe op tal van vierkante meters betonvloer in de gehele Benelux.

Naast het feit dat woonbeton vloeren er qua uiterlijk heel mooi uitzien, brengt het ook de volgende voordelen met zich mee: De vloer is naadloos Sterk Onderhoudsvriendelijk Makkelijk schoon te maken Slijtvast Vloeistofdicht Te combineren met vloerverwarming Kortom, er zijn genoeg voordelen om over te stappen op woonbeton vloeren van The Concrete Factory. Gietvloer den bosch.

Mooie Industriële Uitstraling - Gietvloer

Dankzij onze gemotiveerde vakmannen kunnen we een kwalitatief beter product leveren dan onze concurrenten. Door vakmanschap en ervaring kunnen wij maken wat wij u beloven. Alle woonbetonvloeren die wij maken leveren wij dan ook geheel woon-klaar en optimaal beschermd af, u hoeft hierna alleen af en toe te dweilen met onze Concrete Cleaner.

Woonbetonvloer te Hierden bij Nick en Laura Westendorp Onze betonvloeren zijn een plaatje in zijn geheel. Vaak is slecht kantwerk een doorn in het oog waar naderhand niets meer aan te doen is. Flexibele En Sterke Woonbeton Vloer. Door te schuren gaat u kiezels zien en om er een laagje over te leggen is het te dun, ook de kleurstelling is in veel gevallen afwijkend.

Daarom leveren wij onze vloeren woon-klaar en gaan pas weg als deze glad en strak is. Een goed gelegde betonvloer gaat tot wel 75 jaar mee en is dus een goede investering. The Concrete Factory kan uw betonvloer in wel 15 kleuren opleveren, wat u vele opties biedt om uw interieur een nieuwe impuls te geven.

Industriële Vloer - Hoogwaardige Bedrijfsvloeren

Een betonnen designvloer past in vrijwel ieder interieur. Of u nu van modern of landelijk houdt: met een hoogwaardige betonvloer straalt iedere ruimte klasse uit. Doe vloer-inspiratie op met deze gietvloeren. In een industrieel of modern interieur is het woonbeton een element dat de stijl ondersteunt, terwijl het in een landelijk of klassiek interieur juist voor een mooi contrast zorgt.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken - Betoncire vloeren..

Woonbeton bestaat voornamelijk uit cement, waardoor het steviger en minder flexibel is dan gietvloeren - kosteloos woonbeton offertes vergelijken. Dit leidt tot een iets ruwere uitstraling, wat goed bij een moderne inrichting past. Daarnaast is woonbeton een erg veelzijdige keuze voor vloeren. Je hebt meerdere opties om je vloer aan te passen naar je eigen smaak, door middel van kleur, textuur, lak en andere mogelijkheden.

Kies Voor Een Industrieel Ogende Vloer

Ook na het aanbrengen van woonbeton, heb je de mogelijkheid om andere soorten vloeren te leggen. De keuze is dus niet definitief..

Gietvloer: Minimalistische DesignvloerWoonbeton,varianten Met Voor- En Nadelen

Kiezen voor industriële vloeren is kiezen uit een breed spectrum aan mogelijke opties. Gaande van polyurethaan gietvloeren over epoxy gietvloeren en rubbergranulaat gietvloeren tot iets klassiekere betonlook gietvloeren - Woonbeton gietvloer inspiratie en prijzen. Elke soort vloer met zijn eigen voordelen en kenmerken. Om nog maar te zwijgen van de mogelijke afwerkingen zoals een glossy deklaag of een antislip deklaag.

Omdat geen enkel magazijn, garage of ruimte hetzelfde is, bieden we graag een professionele service op maat. Een denkproces waarbij we jou als klant van start tot einde betrekken om zo tot de industriële vloer te komen die aan al jouw wensen en eisen voldoet. Dankzij de professionele benadering en jarenlange ervaring hebben wij talloze garages, bedrijfsruimtes en elke vorm van magazijn van naadloos aansluitende industriële vloeren voorzien..

Industriële Betonnenvloer

AR Vloertechnieken wordt jaarlijks gecertificeerd om woonbeton te leggen. Hierdoor weet u zeker dat u het juiste advies krijgt. Daarnaast bieden we een zeer scherpe prijs, zodat u zeker weet dat u niet te veel betaalt (Cementgebonden gietvloer - Bekijk onze vloeren). Woonbeton is een soort gietvloer met een industriële en stijlvolle uitstraling. De vloer is dikker en sterker vergeleken met een standaard gietvloer.

Deze vloer is geschikt voor woonruimtes zoals de woonkamer, slaapkamer of keuken maar is ook geschrikt voor kantoren en bedrijfsruimtes. De vloer is niet 100% waterdicht maar wel waterafstotend. Met een speciale waterwerende coating kan de vloer ook geschikt zijn voor in de badkamer. De vloer heeft een 2 á 3 mm dikke toplaag die je boven op een bestaande vloer aanbrengt.

Ook als de ondergrond tegels zijn, is het geen enkel probleem. Wel dienen wij eerst een egalisatie laag aan te brengen voordat wij de vloer leggen..

Gietvloer: Minimalistische Designvloer

Industriële Gietvloer - GietvloerenStijlvol Woonbeton Voor De Beste Prijs

Met een gietvloer kun je je interieur eenvoudig een industriële look geven. De specifieke vloer die we je nu graag tonen is de gietvloer UV. Weinig onderhoud met naadloos woonbeton. Deze vloer is comfortabel, elastisch en flexibel waardoor hij over bijna iedere ondergrond heen gegoten kan worden. De kleuren waarin de vloer te verkrijgen is passen perfect bij een industrieel interieur en doordat hij naadloos is draagt hij bij aan de sobere look die bij deze stijl past.

Woonbeton VloerenGietvloer Utrecht

Dit is een cement gebonden gietvloer die zich kenmerkt als een robuuste, stoere vloer. Perfect dus voor een industrieel interieur. Doordat je er alle kanten mee op kunt, past de vloer altijd bij de door jouw beoogde sfeer. Dit is dan ook de reden dat de vloer steeds populairder wordt en steeds vaker terug te zien is particulieren woningen.

De vloer is ten slotte de basis van het interieur en bepaalt daarmee hoe de verdere inrichting er uit komt te zien. Het is dan ook een belangrijke investering, waar je goed over na moet denken. Woonbeton, betonlook of betoncire?. Maar als je gaat voor de industriële look, dan zijn deze twee vloeren zeker het overwegen waard.

Kosteloos Woonbeton Offertes Vergelijken

Woonbeton - Natuurlijke Rauwe UitstralingDoe Vloer-inspiratie Op Met Deze Gietvloeren

Schuimbeton West B.V. levert compleet afgewerkte betonvloeren voor particulieren en ondernemers. Door onze jarenlange ervaring met schuim- en woonbeton hebben wij bijzondere expertise opgebouwd in het storten en gevlinderd afwerken van betonvloeren. Deze complete gevlinderde woonbetonvloeren zijn ideaal voor woningen, bedrijfsruimtes en horeca. Ze zijn verkrijgbaar in diverse grijstinten. Schuimbeton is ideaal voor het opvullen van kruipruimtes.

Het heeft bovendien als voordeel dat het een fundatie en isolatievloer is. Hierop brengen we eenvoudig vloerverwarming en een mooie afdekvloer op aan. Wij bieden het totaalconcept aan waarbij we, nadat we schuimbeton hebben aangebracht, zorg dragen voor het leggen en monteren van vloerverwarming. Vervolgens werken we het geheel af met een mooie vlakke dekvloer.

Het gehele project coördineren we centraal: u heeft één enkel aanspreekpunt die het totale project voor u begeleidt. Een regulier opgeleverde betonvloer heeft een te ruige structuur om een gladde, cementgebonden afwerking op aan te brengen. Voordat men deze betonvloer kan ‘vlinderen’, moet de betonvloer eerst goed gedroogd en uitgehard zijn.

Woonbeton, Betonlook Of Betoncire?Hierna kunt u de vloer verder (laten) afwerken. Een bestaande betonvloer is meestal niet direct geschikt voor het toepassen van woonbeton. In de meeste gevallen is de betonvloer te ruw. Wij adviseren in dat geval om een voldoende dikke laag van de bestaande betonvloer te verwijderen. En vervolgens een nieuwe laag beton, met de gewenste grijstint (door-en-door gemengd), aan te brengen.

Navigation

Home

Latest Posts

Kantoorinrichting Design

Published Mar 26, 23
9 min read

Mangohouten Salontafel

Published Mar 17, 23
7 min read

Mangohouten Tv Meubel

Published Mar 16, 23
7 min read